Elmentem!Őszibarack krémleves főzés nélkül
Hozzávalók:
- 1 kg érett őszibarack
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2-3 dl tej
- 1 ek. görög joghurt
- víz (opcionális)
- citromlé
- reszelt citromhéj
Levesbetétnek:
- őszibarack
- áfonyaszemek
- tejszínhab
|
Elkészítési idő: |
10 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
Az őszibarackokat meghámozzuk négybe vágjuk és a magok nélkül a tumixgépbe dobáljuk.
Ízesítjük vaníliás cukorral és reszelt citromhéjjal. Adunk hozzá még tejet, görög joghurtot és össze turmixoljuk. (Ha hígabban szeretitek, akkor egy kevés vízzel lazíthattok az állagán és ha gondoljátok még citromlével is megbolondíthatjátok.)
Mehet is a hűtőbe pár órára, hogy alaposan lehűljön.
Tányérba szedve, tejszínhabbal, áfonyaszemekkel és őszibarackkal gerezdekkel kínáljuk.
Mentés
Mentés
Őszibarack krémleves főzés nélkül 5.00/5 (3 értékelés)
Marcsi (681 Recept)Üdvözöllek kedves látogató.
Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója.
Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.