Rozmaringos sárgabarackjégkrém ropogós étcsokidarabokkal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A rozmaring ág leveleit felaprítjuk.
Egy aprítógépbe beleöntjük a fagyasztott sárgabarackot, a lefagyasztott banánt, az aprított rozmaringot, a rozmaring virágot, és a natúr joghurtot.
Addig aprítjuk, míg kásás eleggyé nem válik.
Ekkor hozzáadjuk a csokoládé darabokat, és átkeverjük.
Kész is az ínycsiklandó és egészséges fagylaltunk.
Tipp / megjegyzés:
Arra a feltevésre jutottam, hogy a 3-4 cm-es banándarabokról át kell térni a sokkal vékonyabb karikákra, mert mire ezek a darabok pépessé válnak az aprítógépben, addigra a többi gyümölcs túlságosan megolvad, így csak a jégkrém állag érhető el.
Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/