Elmentem!Sült kolbászkák krumplival zöldségekkel
Hozzávalók:
- 4 db Früstök kolbászka
- 1 db nagy krumpli
- llibazsír
- 1 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes paprika
- 1/2 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fekete bors
- petrezselyem
|
Elkészítési idő: |
25 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzöm.
A hagymát, paradicsomot, paprikát félbevágom, beleteszem egy serpenyőbe, melybe libazsírt kanalaztam, melléteszem a bevagdosott kolbászkákat, a megpucolt és felszeletelt krumplit, valamint a fokhagymát, s megsütöm.
Tálaláskor petrezselyemmel megdíszítem.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.