Tejszínhabos grillázs szelet
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A piskótát egy nagy sütőpapiros tepsibe sütöttem, ami 40×34-es.
Amikor kihűlt 3 egyenlő lapra vágtam.
A 10 deka porcukrot egy kis edénybe tettem és felolvasztottam.
Az olvadt forró cukrot két lapra kanállal ráfolyattam, a harmadik lapra nem tettem, mert az lesz a felső lap.
A tejszínt 2 kanál porcukorral habbá vertem.
A másik 10 deka porcukrot is felolvasztottam, és bele tettem a darált diót, majd egy -két pillanat múlva margarinnal lekent márványlapra kiöntöttem, kihűtöttem és összetörtem.
Az összetört grillázst a felvert tejszínhab 2/3 részébe belekevertem, és a cukros lapokat megkentem a krémmel.
Rátettem a harmadik lapot, ezt tejszínnel bevontam.
Az egy harmad tejszínbe málnaszörpöt tettem, és ezzel színeztem.
A tetejét málnaszemekkel díszítettem.