Tepsis almás egyszerűen
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzá adjuk egyenként a tojásokat, a citrom reszelt héját (én most citromlével ízesítettem) , jól kikeverjük.
Óvatosan hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet és a szeletelt almát.
Egy 20× 30 cm-es tepsit olajjal kikenünk és az almás tészta masszát bele simítjuk.
200 fokon 30-35 percig sütjük.
1 ek. mandulaforgáccsal megszórtam a tetejét, a recept nem tartalmazta.
Amikor kihűlt, porcukorral meghintve szeletekre vágtam.
Tipp / megjegyzés:
155 régi étek szakácskönyvből van a recept.
Egyszerű, gyors, és nagyon finom.
Kezdő háziasszonyok is gyorsan kikeverhetik, nem kell ehhez szakácsnak vagy cukrásznak lenni.