Töltött rántott hús sült burgonyával

Hozzávalók:
- 10 db csirkecomb
 
- 4 szelet rövidkaraj
 
- 4 alma
 
- 2 cs. szeletelt bacon
 
- 1 cs. sajtkrém
 
- 4 tojás
 
- liszt
 
- morzsa
 
- 1 kg burgonya
 
 
 | 
| Elkészítési idő: | 
2 óra | 
Fogyókúrás: | 
nem | 
 
| Költség: | 
1500-2000 FT | 
Vegetáriánus: | 
nem | 
 
| Adagok: | 
3 főre | 
Gluténmentes: | 
nem | 
 
| Nehézség: | 
Normál | 
Laktózmentes: | 
nem | 
 
 
  | 
Elkészítés:
A csirkecombokat és a karajt megmossuk 4 helyen bevágjuk, és egy-egy szelet bacont beletűzünk a bevágásokba. Majd az enyhén megsózzuk a húsokat, és jól megkenjük őket a sajtkrémmel. Ezután a szokásos módon panírozzuk.
Forró olajban, lassú tűznél készre sütjük.
Az almákat 4 részre vágjuk, a magházukat kiszedjük, és bepanírozzuk, majd olajban megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, spirál alakúra vágjuk, és forró olajban ropogósra sütjük.
Friss salátával tálaljuk.
Tipp / megjegyzés:
A burgonyához van olyan szeletelő amivel könnyedén spirál alakúra tudjuk vágni, a legtöbb piacon lehet kapni.
 Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!