Zöldborsós pörkölt

        
        
        
| Hozzávalók:
1 kg sertés hús25 dkg zöldborsó1 nagy fej vöröshagyma1 dl olaj3 gerezd zúzott fokhagyma3 ek. lecsó (vagy 1 db paprika, 1db paradicsom)1 ek. pirospaprikasóborsmajoránna | 
| Elkészítési idő: | 45 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 1000-1500 FT | Vegetáriánus: | nem |  
| Adagok: | 6 főre | Gluténmentes: | nem |  
| Nehézség: | Normál | Laktózmentes: | igen |  
 | 
Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, megszórjuk a piros paprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a fűszereket és felöntjük kevés vízzel, majd lefedve puhára pároljuk.
Főtt tésztával kínáljuk.
![]()