Elmentem!Zöldborsós pörkölt
Hozzávalók:
- 1 kg sertés hús
- 25 dkg zöldborsó
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 ek. lecsó (vagy 1 db paprika, 1db paradicsom)
- 1 ek. pirospaprika
- só
- bors
- majoránna
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
1000-1500 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
6 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Normál |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A hagymát apró kockákra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, megszórjuk a piros paprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a zúzott fokhagymát, a zöldborsót, a fűszereket és felöntjük kevés vízzel, majd lefedve puhára pároljuk.
Főtt tésztával kínáljuk.
Zöldborsós pörkölt 4.50/5 (6 értékelés)