Alkoholos pudingos tejszínes bomba
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A karamellás pudingport a tej és a cukor felével megfőzzük, és hűlni hagyjuk.
Közben a kávét elkészítjük (jó az instant kávé is).
A már langyosra hűlt pudingot az üveg tálba öntjük.
A babapiskótákat egyesével bele mártjuk a kávéba, és a pudingra tesszük.
Az étcsokoládés pudingot, a rumaromával együtt a maradék tejjel és cukorral, sűrűre főzzük.
A langyosra hűlt csokis pudingot a babapiskótás réteg tetején egyenletesen el simítjuk.
Hagyjuk teljesen kihűlni. Majd hűtőbe tesszük két órára.
Tálalás előtt, a jénaiból egy tálcára kifordítjuk , a tetejét felvert tejszínhabbal, és gyümölcsökkel díszítjük.
Vízbe mártott késsel, szeleteljük úgy mint egy tortát.
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!
Tipp / megjegyzés:
Elkészítés után egy éjszakára tegyük hűtőbe akkor az ízek jól összeérnek.