Almás barackos sült csirkecomb
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A combokat megmossuk, a csontoknál bevagdossuk. A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.
A combokat, és a burgonyát egy olajos tepsibe rakjuk, sóval borssal, oreganoval ízesítjük. 15 percig sütjük, közben a saját szaftjával többször meglocsoljuk.
Az almákat és a barackokat gerezdekre vágjuk.
A combokat kivesszük a sütőből, a felesleges zsiradékot leszűrjük. Visszatesszük a sütőbe, leöntjük almaborral, hozzáadjuk az áfonya szószt, az alma és a barack gerezdeket, elkeverjük és 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tipp / megjegyzés:
Ez vendégvárónak is ideális, de a családnak, is kitűnő, ebéd, vagy vacsora, ha leöntjük a szafttal úgy is finom.
Beküldő: Maja