Amerikai krémes
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. A nagy gáztepsit béleljük ki a sütőpapírral a sütéshez.
Amíg sül a tészta,elkészítjük a krémet.A 3 csomag vaníliás pudingot a 7 dl vízzel felfőzzük, majd 6 ek cukorral és 2 cs vaniliás cukorral ízesítjük. A 7 db tojás fehérjét az 5 kanál cukorral felverjük.Még melegen a pudinghoz keverjük.
A kisült piskótára kenjük a krémet és még 10 percig 150 fokon sütjük.Ezalatt a krém keményedni fog.
A hulala tejszínt felverjük a cukorral.
A felvert tejszínt rásimítjuk a krém tetejére. Végül reszelt csokoládéval megszórjuk.
Hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Kockákra szeletelve kínáljuk.