Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Aszalt gyümölcsös golyók

Aszalt gyümölcsös golyók

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Aszalt gyümölcsös golyók

Aszalt gyümölcsös golyók

Hozzávalók:

  • 10 dkg datolya
  • 10 dkg aszalt barack
  • 1 evőkanál mazsola
  • 3 evőkanál zabpehely
  • 1 evőkanál baracklekvár
  • 6 evőkanál baracklé

A hempergetéshez:

  • 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az aszalt barackot és a datolyát apróra felvágjuk. (aprítógépbe is tehetjük)A gyümölcsöket, az apró szemű zabpehellyel, a lekvárral, a mazsolával és a baracklével alaposan összedolgozzuk. Érdemes robotgépet használni, hogy egy sűrű masszát kapjunk.

Vizes kézzel golyókat formázunk a gyümölcsös zabpelyhes masszából és a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk.

Értékeld a receptet

Laura (56 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére