Főoldal / Reggelik / Aszalt paradicsomos túrókrém

Aszalt paradicsomos túrókrém

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Aszalt paradicsomos túrókrém

Aszalt paradicsomos túrókrém

Hozzávalók:

  • 50 dkg túró
  • 4 ek tejföl
  • 1 tk pirospaprika-őrölt
  • 4 db olajban eltett aszalt paradicsom
  • só, bors, petrezselyem zöld ízlés szerint
  • 2 tk köménymag-egész
  • 3 db közepes kaliforniai paprika
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A túrót az apróra vágott aszalt paradicsommal, az őrölt paprikával, sóval, borssal, köménymaggal, a finomra aprított petrezselyem zölddel és a tejföllel elkeverjük.

A túrós krémet, a megtisztított és kicsumázott paprikába töltjük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Felszeletelve kínáljuk.

Tipp / megjegyzés:
Reggelihez friss ropogós bagettel is tökéletes.

Értékeld a receptet

A konyha világa (83 Recept)

Napi szinten sütök főzök, szeretek új recepteket kipróbálni, ami elnyeri a család tetszését azt sűrűn készítem. Szeretem a szép, minőségi, praktikus konyhafelszerelési eszközöket. Receptjeim gasztroblog formában is olvashatók, neve: A konyha világa


Szólj hozzá!

A lap tetejére