Főoldal / Desszertek / Babapiskótás torta

Babapiskótás torta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Babapiskótás torta

Babapiskótás torta 3

Hozzávalók:

  • 40 dkg babapiskóta
  • 1,5 l tej
  • rumaroma
  • 1cs karamell ízű pudingpor
  • 1cs csokis pudingpor
  • 1cs tejszín ízű pudingpor
  • 12 ek cukor
  • reszelt ét csoki vagy tortadara
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 12 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral.

Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát, és a pudingokat.

A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk a rumaromával, majd még melegen ráöntjük a csokis pudingot.

Folytassuk a rétegezést a piskótával, karamelles pudinggal, majd ismét a piskótával.

Legfelülre a tejszín ízű puding kerüljön.

A tetejét szórjuk meg tortadarával vagy reszelt csokival.

A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére