Főoldal / Főzelékek / Babfőzelék krumplival

Babfőzelék krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Babfőzelék krumplival

Babfőzelék krumplival 1

Hozzávalók:

  • 50 dkg szárazbab
  • 1 fej hagyma
  • 15 dkg császárszalonna
  • olaj
  • pirospaprika
  • bors
  • 4 db nagy krumpli
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A babot előző este beáztatom.

A hagymát megdinsztelem az olajban, hozzáadom az apróra vágott császárszalonnát,babot, felöntöm vízzel , ízlés szerint fűszerezem (só,bors,pirospaprika),és puhára főzöm.

A krumplit meghámozom, négybe vágom és ezzel is jól összefőzöm

Babfőzelék krumplival 4.00/5 (1 értékelés)

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére