Főoldal / Egytálételek / Baconbe tekert méz és sárgadinnye grillezve brandyvel locsolva

Baconbe tekert méz és sárgadinnye grillezve brandyvel locsolva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconbe tekert méz és sárgadinnye grillezve brandyvel locsolva

Baconba tekert méz és sárgadinnye grillezve brandyvel locsolva

Hozzávalók:

  • 1/4 db mézdinnye
  • 1/4 db sárgadinnye
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fekete bors
  • citromlé
  • olíva olaj
  • római saláta
  • menta levél és virág
  • dióbél
  • fekete olívabogyó
  • chilipaprikával töltött zöld olíva bogyó
  • 2 szelet Knäckebrot
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A dinnyéket félbe, majd negyedbe vágom, a magját eltávolítom, felszeletelem, a héját levágom.

A tányérra helyezem a salátalevelet, meglocsolom citromlével és olíva olajjal.

A dinnyeszeleteket betekerem baconszalonnába, sózom, borsozom, grillserpenyőben kevés olíva olajon megsütöm.

Tálaláskor a salátalevelekre helyezem a dinnyeszeleteket, meglocsolom olívaolajjal és brandyvel, szórok rá dióbelet, és olívabogyókat, mentalevéllel és mentavirággal díszítem.

Rakok mellé 2 szelet Knäckebrot-ot.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére