Baconbe tekert töltött krumpli és gomba sajttal
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzöm.
Közben egy tálba beleteszem a kockára vágott sonkát, aprított vöröshagymát és fokhagymát, a gombák szárát aprítva, beleütök egy tojást, fűszerezem, összekeverem
A krumplit megpucolom, félbevágom, kikaparom a közepét.Beletöltöm a tojásos tölteléket, betekerem baconnel.
A gombafejeket megtöltöm a töltelékkel,és baconbe tekerem.
Egy serpenyőbe olajat locsolok, beleállítom a baconnel tekert krumplikat, és gombafejeket, sózom, borsozom.
A krumpliforgácsokat mellérakom.
Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 C fokon megsütöm. A végén szórok rá a reszelt sajtból.
Tálalok, a tányérra szedek kettő töltött krumplit, egy gombát, sült krumpliforgácsokat, és hagyma zölddel díszítem.