Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Bacönnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 8 szelet bacon

A panírozáshoz:

  • rozsliszt
  • tojás
  • rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és 1-1 szelet trappista sajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalma burgonyát és friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Baconnel és sajttal töltött csirkemell rozsos bundában 5.00/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére