Főoldal / Szárnyas Ételek / Baconos csirkeszárnyak

Baconos csirkeszárnyak

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconos csirkeszárnyak

Baconos csirkeszárnyak

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 25 dkg szeletelt bacon
  • só ízlés szerint
  • 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
  • 1 mk. cayennei-bors
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel és cayennei borssal megszórjuk.

A szárny darabokat mérettől függően fél vagy egész szelet baconbe tekerjük és tepsibe tesszük.

Pici vizet öntünk alá és előmelegített sütőben lefóliázva 40-50 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.

Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Baconos csirkeszárnyak 4.50/5 (2 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére