Baconos virsli sajtos spárga petrezselymes újkrumplival
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplit megsikálom, a spárgát meghámozom, a végét levágom. A paprikát hosszában félbevágom. A virslit bevagdosom, a végét betekerem a bacon szalonnába.
Egy edénybe beleteszem a spárgákat és a krumplit, félig megfőzöm.
Egy serpenyőbe kevés olívaolajat és vajat teszek, ráhelyezem a virsliket, a spárgát, valamint a krumplit, paradicsomot és paprikát, majd fűszerezem.
180 C fokon, hőlégkeverésen sütöm.
Félidőben megforgatom. Majd a spárgákra tekerem a lapkasajtot, s grillfokozaton 200 C fokon készre sütöm.
Tálalok. A tányérra helyezek egy adagot, s petrezselyemmel díszítem, illetve vágok a krumplira és a tányérra petrezselymet.
A virslire pedig locsolok chilli szószt