Boleró szelet
Hozzávalók:A tésztához:
A krémhez:
A tetejére
|
|
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral csipet sóval habosra kikeverem, közben lassan hozzáadom az olajat ezzel is még habosítom.
Hozzáadom a tejet is, és a sütőporos lisztet.
Sütőpapiros sütőlapra simítom, és 180 fokon megsütöm. (A tepsi mérete 24X22 es.)
Amikor a tészta kisült még melegen rákenem a cukros tejfölt és hagyom, hogy a tészta kihűljön.
Elkészítem a krémet:
A vízben a pudingot csomómentesre kikeverem a cukorral, és kis lángon az egészet besűrítem, majd hozzáadom az italporokat.
Az egészet langyosra kihűtöm és a tejfölös rétegre rásimítom.
Hűtőbe teszem, dermedni, nagyon szépen lehet majd szeletelni.
Bármilyen ízű boleró italporral elkészíthető én mandarinosat használtam.
Tipp / megjegyzés:
Az a jó ebben a süteményben, hogy az italpor minden formájában elkészíthető.