Főoldal / Szárnyas Ételek / Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1,2 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 mk. szárnyas fűszer
  • 1 ek. durvára darált bors vagy steak bors
  • 1 mk. őrölt kömény
  • 1 mk. fokhagyma granulátum
  • 1 mk. szárított rozmaring
  • 1 cs. metélő hagyma
  • 1 ek. liba zsír
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk,2-3 helyen csontig bevágjuk,sózzuk,fűszerezzük durvára darált borssal megszórjuk.A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,nagyobb cikkekre vágjuk.

A burgonyát sózzuk,szárított rozmaringot,steak borsot és metélő hagymát szórunk rá.

A burgonyát tepsibe terítjük,rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat.

A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb. egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére