Főoldal / Sertés ételek / Borzas borda

Borzas borda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borzas borda

Borzas borda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 2 dl tejföl
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • liszt
  • 1 db tojás
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A tojással, reszelt burgonyával, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal.

A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban kisütjük. A tejfölt elkeverjük az apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval.

Tálalásnál a húsra teszünk a fokhagymás tejfölből majd reszelt sajtot szórunk rá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Borzas borda 4.50/5 (4 értékelés)

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére