Borzas szelet II
Hozzávalók:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Kétfelé osztjuk, majd az egyik felébe két kanál kakaóport gyúrunk és folpackba csomagolva a fagyasztóba tesszük. Ugyanis ez a tészta reszelésre kerül és így ha kicsit megfagy sokkal könnyebb lesz vele dolgozni.
A másik tésztát kinyújtjuk és margarinnal kikent liszttel meghintett tepsibe tesszük.
A tetejét tetszés szerinti lekvárral megkenjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral összekeverjük a darált dióval. A diós habot a lekváros lapra simítjuk, majd a tetejére reszeljük a fagyasztóból kivett kakaós lapot.
180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.