Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirke combot, fűszeres vízben puhára pároljuk, majd kevés olajban borssal és kevés magyaros fűszerkeverékkel lepirítjuk.
A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig pirítjuk, majd a burgonyapüréhez keverjük.
A leveles tésztát, nem túl vékonyra kinyújtjuk (ha már lapban van, akkor nyújtani sem szükséges), és nagy négyszögeket vágunk belőle.
A közepére halmozunk egy keveset a burgonyapüréből, nyomunk rá a sajtkrémből, majd beleállítjuk egy csirkecombot.
A tésztát körben felhajtjuk,és egy cérnával megkötjük. Ízlés szerint megformázzuk a tészta szélét, majd lekenjük a tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok!