Főoldal / Reggelik / Chilis avokádókrém pirítóssal

Chilis avokádókrém pirítóssal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Chilis avokádókrém pirítóssal

Chilis avokádókrém pirítóssal

Hozzávalók:

  • 1 db érett avokádó
  • 1 db chilipaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma zöldjével
  • 1 púpozott teáskanál vajkrém
  • 1/2 db paradicsom
  • petrezselyemlevél
  • citrom
  • őrölt chilipaprika
  • őrölt fekete bors
  • édes csípős chiliszósz
  • 2 szelet kenyér
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az avokádót félbevágom, a magját kidobom, egy kávéskanállal eltávolítom a belsejét, fűszerezem, hozzáadom az aprított fokhagymákat, locsolok rá chili szószt, facsarok rá citromot, hozzáadom a vajkrémet, egy villával összenyomkodom.

A kenyérszeleteket megpirítom.

A tányéron elhelyezem a pirítósokat, az egyiket megkenem, a többi krémet beletöltöm az avokádó héjába, elrendezem a paradicsomokat és a kenyérszeleteket.

Az egészet díszítem az újhagymaszárakkal, és petrezselyemlevéllel.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére