Chilis tarja sült hagymával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük.
A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.
A vöröshagymákat megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.
A hagymakarikákat lisztezzük, bő forró olajban kis adagokban ropogósra sütjük és szűrőbe vagy papír törlőre szedjük.
A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!