Csirke fajitas
Hozzávalók:A páchoz:
A raguhoz:
|
|
Elkészítés:
A csirkemellet, paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra.
Keverjük össze a pác összes hozzávalóját és tegyük egy nagy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba.
Keverjük hozzá a húscsíkokat és zárjuk le a zacskót vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt és kevés olajon hirtelen pirítsuk át a csirkemell csíkokat majd tegyük félre.
A paprikákat és a hagymát tegyük a serpenyőbe és öntsünk hozzá egy kis olíva olajat. Kevergessük míg félig megpuhul.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük vissza a hús csíkokat és pár percig pároljuk együtt a paprikával.
Tálalhatjuk tortillában, rizzsel vagy friss kenyérrel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!