Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkecomb töltve

Csirkecomb töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkecomb töltve

Csirkecomb töltve

Hozzávalók:

  • 1 kiló csirkecomb
  • bors

Töltelék:

  • 3 szelet száraz kenyér
  • vágott petrezselyem
  • őrölt bors
  • 1 egész tojás
  • diónyi zsír
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combokat megmosom, ha szükséges megtisztítom, de a bőrét rajta hagyom.
Sózom, borsozom. A bőrét a hústól felhúzom, ide kerül a töltelék.

Összekeverem a tölteléket:
A kenyeret vízbe beáztatom, hogy megpuhuljon majd kinyomkodom.
Hozzáadom a borsot, kevés sót, vágott petrezselymet, tojást, kevéske zsírt és jól összekeverem.

A tölteléket betöltöm a bőr alá.
Ha marad ki töltelék akkor azt vagy a húsra teszem vagy külön kisütöm a tepsiben. (én most a húsra tettem)
Előmelegített sütőben 180- 200 fokon szép pirosra sütöm.
Rizzsel tálaltam, de tetszőleges körettel és salátával is tálalható.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére