Csirkecomb töltve
Hozzávalók:
Töltelék:
|
|
Elkészítés:
A combokat megmosom, ha szükséges megtisztítom, de a bőrét rajta hagyom.
Sózom, borsozom. A bőrét a hústól felhúzom, ide kerül a töltelék.
Összekeverem a tölteléket:
A kenyeret vízbe beáztatom, hogy megpuhuljon majd kinyomkodom.
Hozzáadom a borsot, kevés sót, vágott petrezselymet, tojást, kevéske zsírt és jól összekeverem.
A tölteléket betöltöm a bőr alá.
Ha marad ki töltelék akkor azt vagy a húsra teszem vagy külön kisütöm a tepsiben. (én most a húsra tettem)
Előmelegített sütőben 180- 200 fokon szép pirosra sütöm.
Rizzsel tálaltam, de tetszőleges körettel és salátával is tálalható.