Csirkemáj fűszeres zöldségekkel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A májat megtisztítjuk, a szalonnát csíkokra vágjuk, a fokhagymákat felszeleteljük.
Egy tálba 1 ek olajat teszünk,és elrendezzük rajta a májakat. Rászórjuk a szalonna és a fokhagyma felét és előmelegített sütőbe tesszük. 180 fokon sütjük kb. 40 percig. Nem szükséges letakarni.
Közben megtisztítjuk a zöldségeket és hasábra vágjuk.A gombát és a vöröshagymát negyedeljük, a kelbimbót kettévágjuk.
A zöldségeket tepsibe tesszük, megöntözzük a maradék olajjal, megszórjuk a fűszerekkel és jól összekeverjük. Beledobáljuk a szalonna és a fokhagyma másik felét. Letakarva, 180 fokon sütjük 25 percig, majd levesszük a fedőt és kicsit megpirítjuk.
Tipp / megjegyzés:
Valami finomat akartam készíteni, ami a paleo étrendnek is megfelel.