Főoldal / Reggelik / Csirkemáj kacsazsírban sütve

Csirkemáj kacsazsírban sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemáj kacsazsírban sütve

Csirkemáj kacsazsírban sütve

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 30 dkg kacsa vagy liba zsír
  • őrölt bors
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat,/esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papír törlővel szárítsuk le az összes vizet róla.

Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat.

Sózni csak a sütés végén szabad.

Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/. Vagy melegen burgonyapürével.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére