Csirkemell roston Budapest raguval
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük.
A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk.
Belerakjuk a kockákra vágott csirkemájat és gyorsan átpirítjuk.
Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá.
Ha a leve elpárolgott, beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk.
Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk.
Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!