Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell filé

A bundához:

  • 2 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 db burgonya reszelve
  • pici só
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 1.5 dl tejföl
  • 1 ek. finomliszt

A húsok bundázásához:

  • 5-10 dkg körüli finomliszt

A sütéshez:

  • 5 dl étolaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük. Ebből a mennyiségből négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, majd a vizet lecsepegtetjük róla és mindkét oldalát besózzuk.

A bundához valókat összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és felhevített olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütjük.

Tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Értékeld a receptet

Vass Lászlóné (277 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére