Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemell sonkával fokhagymás krémsajttal töltve

Csirkemell sonkával fokhagymás krémsajttal töltve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemell sonkával fokhagymás krémsajttal töltve

Csirkemell sonkával fokhagymás krémsajttal töltve

Hozzávalók:

  • 4 fél csirkemell filé
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet sonka

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük.

Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban lassú tűznél kisütjük. (ha úgy biztosabbnak érezzük, fogpiszkálóval tűzzük össze a hús széleit panírozás előtt, csak ezt sütés után ne felejtsük el eltávolítani)

Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére