Csirkemell sonkával fokhagymás krémsajttal töltve

| Hozzávalók:
 A panírozáshoz: 
 A sütéshez: 
 | 
 | 
Elkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük.
Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban lassú tűznél kisütjük. (ha úgy biztosabbnak érezzük, fogpiszkálóval tűzzük össze a hús széleit panírozás előtt, csak ezt sütés után ne felejtsük el eltávolítani)
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
 Receptkirály.hu Receptek képekkel
Receptkirály.hu Receptek képekkel
				


 
											 
											