Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Csirkeszárnyak burgonyapehelyben

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 1 kg csirke szárny

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • burgonya pehely v. burgonyapüré por
  • chili /v. csípős paprika pehely/
  • 1 mk cayenne bors
  • 1 mk steak bors
  • 1 mk fokhagyma por

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirke szárnyakat megtisztítjuk,végeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. Sózzuk és a hűtőbe tesszük.

A fűszereket elkeverjük a liszttel majd a szárnyakat a fűszeres lisztbe,felvert tojásba és burgonyapehelybe panírozzuk.

Bő olajban közepes hőfokon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére