Csokis puncsos pudingos kocka
Hozzávalók:
Puding krémhez:
Habhoz:
|
|
Elkészítés:
A tepsi alját kirakjuk, 1,5 dl csoki aromás, tejben áztatott háztartási keksszel.
Az összes pudingport elkeverjük cukorral, és a tejjel simára kikeverjük. Majd sűrűre főzzük, és a még forró pudingot egyenletesen a kekszre simítjuk. Befedjük csoki aromába mártott háztartási keksszel, félre tesszük.
A két olvasztott sport csokit a kekszre, kanál segítségével rácsurgatjuk.
A habtejszínt kemény habbá verjük, és két felé osztjuk. Egyik feléhez hozzá keverjük az instant kakaóport, és a csokimázra egyenletesen rákenjük.
A tejszínhab másik feléhez, 3 evőkanál meggy öntetet keverünk, és a csokis tejszínre egyenletesen elsimítjuk, vizes evőkanál segítségével.
Ha egy kicsit kihűlt, a tetejét kockára meg húzzuk, amikor másnapra megdermed, ne törjön meg a hab rajta.
Végül egy éjszakára hűtőbe tesszük, és másnap kockákra szeleteljük, és tálaljuk.