Főoldal / Desszertek / Csokoládé pudinggal töltött palacsinta csokis dióba forgatva

Csokoládé pudinggal töltött palacsinta csokis dióba forgatva

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csokoládé pudinggal töltött palacsinta csokis dióba forgatva

Csokoládé pudinggal töltött palacsinta csokis dióba forgatva

Hozzávalók:

A palacsintához:

  • 20 dkg liszt (1 púpos evőkanál=2 dkg)
  • 2 tojás
  • 3 dl tej
  • 2 dl szénsavas ásványvíz
  • 1 csipet só
  • 3/4 dl olaj
  • 1 tk. cukor

A töltelékhez:

  • 1 db csokoládés puding
  • 3 dl tej

A forgatáshoz:

  • 15 dkg darált dió
  • 2 tábla csokoládé
  • 2 dl tej
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót, és a szódavizet keverőtálba tesszük. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Forró serpenyőben, pici olajon kisütjük a palacsintákat.

A csokoládés pudingot elkészítjük a szokásos módon, majd minden palacsintát megtöltünk a pudinggal. a palacsinták két végét behajtjuk, majd feltekerjük. (így nem folyik ki belőle a töltelék.

A diót a tejjel a csokival össze főzzük kb. 5 perc alatt, majd óvatosan megforgatjuk benne a palacsintákat.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére