Főoldal / Desszertek / Csokoládés babapiskótás őzgerinc

Csokoládés babapiskótás őzgerinc

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csokoládés babapiskótás őzgerinc

Csokoládés babapiskótás őzgerinc

Hozzávalók:

  • 1 cs babapiskóta
  • 1 kis cs mazsola
  • 2 cs csokoládés pudingpor
  • 2 ek kakaó
  • fél Rama
  • 15 dkg apróra vágott dió
  • 3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
  • 6 dl tej
  • 4 ek cukor
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A tejbe beletesszük a fél margarint; a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.
Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót.

Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.

A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát.
Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.

A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.

Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk egy tányérra, és lehúzzuk róla a papírt.

Tipp / megjegyzés:
Ronda, de isteni finom

Csokoládés babapiskótás őzgerinc 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére