Csokoládés babapiskótás őzgerinc
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tejbe beletesszük a fél margarint; a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.
Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót.
Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.
A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát.
Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.
A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.
Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk egy tányérra, és lehúzzuk róla a papírt.
Tipp / megjegyzés:
Ronda, de isteni finom