Csupa habos süti
Hozzávalók:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A lisztet elvegyítjük a kakaóporral és a sütőporral.
A sárgákat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, az olajat, és a sütőporos kakaós lisztet. Elkeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a fehérjékből vert kemény habot.
A masszát, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá felverjük (ízlés szerint édesítjük), és a tészta tetejére simítjuk.
A pudingot a tejben a vaníliás cukorral sűrűre főzzük, és kihűtjük.
A hab tetejére egy kiskanállal puding pöttyöket csepegtetünk, és megszórjuk mazsolával.
Hűtőben kihűtjük, és kockákra vágva kínáljuk.
Tipp / megjegyzés:
Tehetünk a tetejére csoki forgácsot, csokireszeléket is. Nagyon kiadós sütemény, sok lesz belőle.