Főoldal / Tészta ételek / Csusza háromféle sajttal

Csusza háromféle sajttal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csusza háromféle sajttal

Csusza háromféle sajttal

Hozzávalók:

  • 25 dkg csusza tészta
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg tehéntúró
  • 3 dkg trappista
  • 3 dkg penészes sajt (márványsajt)
  • 3 dkg Orda (fokhagymás, petrezselymes sajt)
  • 5 dkg darabolt bacon
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztát só vízben megfőzzük.

Egy serpenyőben megsütjük a bacont, rátesszük az aprított fokhagymát. A felét félretesszük a tálaláshoz.
A tésztát leszűrjük, és a serpenyőbe tesszük. Ráöntjük a tejfölt, és összekeverjük. Rövid ideig együtt sütjük.

Tányérra szedjük a tésztát, morzsolunk rá a túróból és halmozunk a tetejére a sajtokból tetszés szerint reszelve vagy darabolva.
Sült baconnel és petrezselyemmel megszórva kínáljuk.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére