Elmentem!Csusza háromféle sajttal
Hozzávalók:
- 25 dkg csusza tészta
- 1 dl tejföl
- 5 dkg tehéntúró
- 3 dkg trappista
- 3 dkg penészes sajt (márványsajt)
- 3 dkg Orda (fokhagymás, petrezselymes sajt)
- 5 dkg darabolt bacon
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 csokor petrezselyem
- só
- őrölt fekete bors
|
Elkészítési idő: |
15 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A tésztát só vízben megfőzzük.
Egy serpenyőben megsütjük a bacont, rátesszük az aprított fokhagymát. A felét félretesszük a tálaláshoz.
A tésztát leszűrjük, és a serpenyőbe tesszük. Ráöntjük a tejfölt, és összekeverjük. Rövid ideig együtt sütjük.
Tányérra szedjük a tésztát, morzsolunk rá a túróból és halmozunk a tetejére a sajtokból tetszés szerint reszelve vagy darabolva.
Sült baconnel és petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.