Elmentem!Darált hússal töltött karaj
Hozzávalók:
- 80 dkg csont nélküli karaj
- 30 dkg darált hús
- 1 csokor zöldhagyma
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tojás
- fél zsemle
- só, bors
- pirospaprika
- olaj
|
Elkészítési idő: |
1óra 30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
1000-1500 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Normál |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A húst felszeletelem kiklopfolom sózom borsozom.
A darált húshoz hozzáadom a beáztatott és kinyomkodott zsemlét , fokhagymát, tojást, sóval, borssal pirospaprikával ízesítem, majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát és petrezselyemzöldet.
Ezzel a töltelékkel megtöltöm a karajszeleteket, felcsavarom és fogvájóval megtűzöm.
A tepsibe sütőpapírt teszek ráhelyezem a húsokat, és 150 fokon 1 órát sütöm.
Darált hússal töltött karaj 3.33/5 (6 értékelés)
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.