Diókrémes keksztekercs
Hozzávalók:
A krémhez:
|
|
Elkészítés:
A darált kekszet egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a porcukrot, a kakaóport és a vajat, majd lassanként öntünk hozzá tejet és összegyúrjuk a masszát. Annyi tejet adjunk hozzá, amennyit felvesz. Végeredményként egy gyúrható, de sűrű masszát kell kapnunk. Ízlés szerint adhatunk hozzá pár csepp rumaromát is. Amikor elkészült, folpackra simítjuk a kekszes masszát és elkészítjük a krémet.
A puha vajat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót és jól összedolgozzuk, elsimítjuk a kekszes masszán. Szorosan feltekerjük és a folpackba csomagolva pár órán át a hűtőben pihentetjük.
Ha lehűlt és megdermedt szépen szeletelhetjük.