Dupla karamellás sütemény II
Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgáját habosra keverjük a margarinnal és a cukorral, beletesszük a lisztet, és a sütőport, majd beleforgatjuk a tojásfehérje keményre vert habját.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 180 C fokon megsütjük.
A tejet feltesszük a tűzre, beletesszük a margarint, a karamellás cukrot, és a lisztet.
A pudingot kevés tejjel és a cukorral elkeverjük, beleöntjük a tejbe, és állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Ne ijedjünk meg, ha a karamellás cukor nem olvad el teljesen, direkt ez a jó benne, hogy apró darabok maradnak a krémben.
A sűrű krémet, ahogy langyosra hűlt rásimítjuk a kihűlt tésztára.
A Hulalát keményre felverjük, és a krémre kenjük.
A tetejét megszórjuk csokoládé forgáccsal, vagy kakaóporral.
Tálalásig hűtőben tároljuk.
Kiadós és finom sütemény, akár vendégvárónak is ajánlom.