Elmentem!Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel
Hozzávalók:
- 1 fél fej káposzta
- 3 db krumpli
- só
- bors
- őrölt köménymag
- 2 kiskanál ételkeményítő(vagy liszt)
- 1 hagyma
- pirospaprika
- 200 ml tejszín
- olaj
|
Elkészítési idő: |
1 óra |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
0-500 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A hagymát apróra vágom és megdinsztelem.
Beleteszem az apróra vágott káposztát, feltöltöm vízzel és szép lassan főzöm mikor majdnem kész beleteszem a kockára vágott krumplit ízlés szerint fűszerezem és készre főzöm.
A tejszínt elkeverem az ételkeményítővel és ráöntöm a káposztára összefőzöm.
Édeskáposzta főzelék krumplival tojásegerekkel 5.00/5 (1 értékelés)
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.