Egzotikus epres pohárkrém
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tejet a kókusztejjel felforraljuk. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a vaníliakivonatot, és a kristálycukrot, majd félrehúzzuk hűlni.
A lapzselatint beáztatjuk hideg vízbe (csomagolási utasítást követve), majd kinyomkodva a langyos tejkeverékhez adjuk és elkeverjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket is, majd megvárjuk, amíg elkezd dermedni.
Az epret megtisztítjuk és negyedekre vágjuk. Előkészítjük a poharakat, kelyheket. Az alsó harmadába teszünk a felvágott eprekből.
Ezután a félig megdermedt krémből kanalazzuk rá, majd visszatesszük a hidegre.
Miután teljesen megdermedt a krém szórjuk meg kókuszreszelékkel és halmozzunk a tetejére epret.
Jól behűtve, hidegen fogyasszuk!
nutsnroll.blogspot.co.uk