Főoldal / Italok / Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • 1 csésze kávé
  • cukor
  • 5 cl brandy
  • tejszínhab
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 1 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A kávét lefőzöm, öntök bele brandyt, s nyomok rá tejszínhabot.

Tipp / megjegyzés:
Finom ebéd után egy finom kávé, brandyvel és tejszínhabbal. S mivel ünnep van, egyrészt hosszú hétvége augusztus 20, révén, másrészt békesség, nyugalom van, egy kecses herendi csészéből ittam meg ezt a finom nedűt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére