Étcsokoládés panna cotta
Hozzávalók:
A díszítéshez:
|
|
Elkészítés:
A tejszínt és a tejet együtt lábosba tesszük, és közepes lángon felforraljuk. Hozzáadjuk a kakaóport és az apróra vágott étcsokoládét, majd addig keverjük míg felolvad.
A csokoládés főzet alatt elzárjuk a gázt,és hozzákeverjük a cukorral elkevert zselatint.
Addig keverjük, amíg a zselatin és a cukor feloldódik benne.
Poharakba szedjük, hűtőbe téve kb 3 óra alatt megdermed.
Tejszínhabbal és csokoládéforgáccsal díszítve kínáljuk.
Tipp / megjegyzés:
Az elkészítési idő a hűtés idejét nem tartalmazza. Ebből a mennyiségből 2 nagyobb vagy 4 picike adag (kb. 1-1 dl es pohárnyi) jön ki.