Főoldal / Szárnyas Ételek / Fácánpörkölt főtt tésztával

Fácánpörkölt főtt tésztával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fácánpörkölt főtt tésztával

Fácánpörkölt főtt tésztával

Hozzávalók:

  • 1 db fácán
  • 3 fej vöröshagyma
  • olaj, őrölt csemege paprika, só, bors, delikát
  • 1 tk. erős Pista
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 4-5 ek. lecsó
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát.

Ezt követően hozzáadjuk a darabolt fácánhúst, és felengedjük vízzel.

Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük. Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.

Amikor elkészült a fácánpörkölt, kifőtt tésztával tálaljuk.

Értékeld a receptet

huszanke (38 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére