Fehérboros tejszínes csirkecomb gombával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat fűszerezem, egy zárható dobozba rakom, vágok rá fokhagymát, teszek rá rozmaringot, locsolok rá olajat és beteszem a hűtőbe pácolódni pár órát vagy akár egy éjszakát.
Másnap egy serpenyőben a combokat mindkét oldalon megpirítom.
A gombákat félbevágom, a spárgákat megpucolom, és a végeiket levágom.
A csirkecombokra ráöntöm a bort és a tejszínt, 15 perc elteltével beleteszem a gombát. 5 perc után belekerül a fehérspárga, majd 3 perc után a zöldspárga is.
Megmosom a spenótot, és nagyobb darabokra vágom.Mehet a spenót is a serpenyőbe. 3 perc párolás után elzárom a tűzhelyet.
A kész ragut főtt rizzsel tálalom.