Feta sajttal töltött sertéskaraj
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A húst megtisztítjuk, a közepébe 4 cm-es bevágást teszünk, sózzuk borsozzuk. A feta sajtot kockákra vágjuk, és minden bevágásba teszünk egy kockát.
A húst kevés olajon hirtelen elősütjük, majd tepsibe sorakoztatjuk.
A gombát felszeleteljük, kevés olajon megpároljuk és ráhalmozzuk a hús tetejére. Rászórjuk a maradék felkockázott feta sajtot.
Közben a zöldbabot blansírozzuk és lehűtjük. Betekerjük több adagba szétszedjük és betekerjük bacon szalonnával. A tepsibe tesszük a húsok mellé.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percet sütjük. Eközben megpároljuk a zöldségeket, és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadhatjuk a maradék gombát is.
A hűst a baconbe tekert babbal és a párolt zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok.