Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell
Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tipp / megjegyzés:
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!