Főoldal / Szárnyas Ételek / Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • őrölt fehérbors

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tipp / megjegyzés:
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére